massage therapeut

Over Massagetherapeut Jim van Eeckhoven

 

Mijn naam is Jim van Eeckhoven (1977). Ik ben geboren en getogen in Kampen. Verder ben ik 
getrouwd met een fantastische vrouw en twee geweldige kinderen. Sinds mei 2017 volg ik de HBO opleiding Massagetherapie bij Zonnevlecht Opleidingen in Vlijmen. Daarnaast werk ik een aantal dagen per week bij Thermen Bussloo als Wellness Masseur. Ik werk als massagetherapeut op afspraak en ik geef de behandelingen in mijn praktijk gelegen aan de Hofstraat in Kampen zodat u maximaal kunt ontspannen in alle rust en privacy.

De behandelingen die ik geef zijn altijd gericht op een klacht. Dat kan een lichamelijke klacht zijn zoals pijn in de nek, schouders of rug, hoofdpijn en alle andere voorkomende lichamelijke klachten. Maar het kunnen ook meer geestelijke klachten zijn zoals bijvoorbeeld stress, overspannen, burn-out, piekeren, slaapproblemen, ADHD, depressie. Na een uitgebreid intakegesprek waarin jouw klachten en medische historie worden vastgelegd zal ik een behandelplan met je bespreken zodat je weet wat de mogelijkheden zijn die ik u kan bieden.

Na een carrière in de arbeidsbemiddeling in verschillende commerciële functies heb ik een aantal jaren gewerkt bij de Nationale Politie. Door een dienstongeval was ik helaas niet meer in staat om bij de politie werkzaam te blijven. In het therapeutische traject dat ik vervolgens gevolgd heb, ontdekte ik dat de rode draad in mijn leven toch het helpen van mensen is op wat voor manier dan ook. Of dat nu het vinden van een nieuwe baan was voor andere mensen of mensen helpen in nood, het helpen van anderen op wat voor manier ook is wat mij innerlijke voldoening geeft. 

En nu help ik mensen met het vinden van onder andere rust, ontspanning en pijnverlichting. Het voeden van je ziel zoals ik dat noem. Ikzelf heb aan de lijve ondervonden wat stress en overbelasting kan doen met je lichaam en geest. Ik weet hoe belangrijk het is om gehoord te worden, om serieus behandeld te worden, om  je niet alleen te voelen in dit drukke, gestreste leven. Aanraking is een essentieel onderdeel van ons leven. En helaas zijn wij steeds minder geneigd elkaar aan te raken. In onze maatschappij dreigt aanraking zelfs als negatief, gevaarlijk en bedreigend gelabeld te worden. 

Mijn mening is dat iedereen positieve, liefdevolle aanraking nodig heeft. Het is bewezen dat baby’s kunnen overlijden als zij nooit aangeraakt worden! Laten wij alsjeblieft niet vergeten wat positieve aanraking met ons kan doen......

Mijn doel is om jou een moment te geven waarin je weer weet wat belangrijk is in het leven. Rust, ontspanning, een luisterend oor, een glimlach, iemand die blij is je te zien en je waardeert om wie je bent! Tot snel?