Behandeling

 
Hardnekkige klachten vragen om meer aandacht. Deze  klachten zullen vaak op meerdere manier behandeld moeten worden om echt effectief aangepakt te kunnen worden. Graag bespreek ik samen met jou de mogelijkheden die ik kan bieden om jouw klachten aan te pakken.
Voor bijna alle klachten, zowel lichamelijk als geestelijk, kan massage verlichting bieden. Denk aan rugpijn, hoofdpijn, schouderpijn, burn-out, depressie, vermoeidheid, slecht slapen, concentratieproblemen, PTSS, etc, etc. Twijfel je of massage zin heeft voor jouw klachten neem dan contact op met mij en dan adviseer ik je graag. 
Voor de eerste afspraak reken ik  75 euro in verband met het intakegesprek wat voor de eerste massagebehandeling plaats vindt. In principe zijn de vervolgbehandelingen een uur en reken ik 50 euro per behandeling.

beschrijving behandeling massage therapeut Kampen

Huisregels

Omdat ik het erg belangrijk vind dat de bezoeken op een verantwoorde manier hulp bieden of ontspannen zijn, geef ik hieronder wat algemene informatie over mijn massagebehandelingen.

1. Hygiëne staat binnen mijn praktijk hoog aangeschreven. Ik verwacht dat je vlak voor de massage hebt gedoucht. Dat is niet alleen voor mij prettiger om te werken, maar ook voor jezelf om de behandeling te ondergaan. Tevens verwacht ik dat je schone kleren draagt.
2. Om geheel ontspannen de praktijkruimte in te stappen, is het advies om op tijd aanwezig te zijn in mijn praktijk. 5 minuten eerder is prima.
3. Voor aanvang van een eerste behandeling worden een aantal vragen gesteld met betrekking tot uw leefstijl en medische verleden. Geef aan wat voor jou het doel van de massage behandeling is en vooral waar je eventueel last van hebt.
4. Bij twijfel over een bestaande aandoening of blessure kan ik  de behandeling staken en je doorverwijzen naar een arts. Vervolgbehandelingen zijn mogelijk zodra jouw behandelend arts hierin toestemt.
5. Ben je reeds onder behandeling van een arts, therapeut of specialist, dan kan ik je vragen met hem of haar te overleggen of een massagebehandeling gedurende de behandelingsperiode toegepast mag worden.
6. Bespreek met mij jouw eventuele medicijngebruik, aangezien dit van invloed kan zijn op de massagebehandeling. In een aantal gevallen is aanpassing van de behandeling noodzakelijk.
7. Laat het ook weten als je bent doorverwezen door een fysiotherapeut of dokter.
8. Bedenk vooraf of er nog andere belangrijke dingen zijn die ik moet weten om de behandeling een zo goed mogelijk resultaat te kunnen geven.
9. Massagetherapie Kampen is niet verantwoordelijk voor beschadiging, verlies of diefstal van persoonlijke bezittingen.
10. Gemaakte afspraken kunnen uiterlijk 48 uur van te voren kosteloos gewijzigd of afgezegd worden. Bij het niet tijdig annuleren maar wel 24 uur vooraf de afspraak kan ik 50% van de behandelingskosten in rekening brengen. Bij  annuleren met minder dan 24 uur vooraf de afspraak kan ik het volledig tarief in rekening brengen
11. Ik geef GÉÉN erotische massages!
Bij mij kunnen zowel vrouwen als mannen terecht voor een respectvolle behandeling. Om misverstanden te voorkomen zal ik voorafgaand aan de massage met je overleggen wat er gemasseerd zal worden. Ook tijdens de massage kun je aangeven dat je je onprettig voelt. Er gebeurt niks wat je niet wilt en ik doe ook niks wat ik niet wil. Je kunt rekenen op een verzorgende behandeling waarin jouw wensen voorop staan. Zijn er nog onduidelijkheden of vragen over de praktijk, afspraken, behandelingen of een ander onderwerp, aarzel niet en neem contact op met mij.

foto praktijk massage therapeut kampen